Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Deluxe elemtartó doboz (10914)

Ár:
16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10914
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2020-11-21

Részletei és tartalma

Inspiráld a gyermekeket végtelen, kreatív játékra és számtalan fejlődési készség elsajátítására a különféle és sokoldalú LEGO® DUPLO® Deluxe Elemtartó dobozzal – a színes kockák és különleges elemek úgy készültek, hogy felcsigázzák, lelkesítsék és megragadják a fiatal elméket. Óvodáskori LEGO építőjáték – saját tárolódobozzal!

A strapabíró játékdobozban olyan inspirációt és ötleteket találtok, melyek megragadják és felcsigázzák a fiatal elméket. A készlet tartalmaz egy autót, ablakokat, virágokat, lufikat, ajándékokat és egy tortát, valamint 1-5-ig számozott kockákat a számolós játékhoz; emellett természetesen a szivárvány színeiben pompázó LEGO® kockák bámulatos válogatását is megtaláljátok. Miközben a szülők osztoznak a kockák és elemek végtelen, fantáziadús játéklehetőségekké való kombinálásának örömében, részesei lehetnek annak a folyamatnak, mely során kis építőjük eléri értékes fejlődési mérföldköveit.

A LEGO® DUPLO® játékkészletek nagyszerű ajándékok kisgyermekek számára. A színes, egyszerűen megfogható elemek, melyek beindítják a képzeletet és végtelen játékra bátorítanak, egyenesen az óvodáskorú gyermekek kezébe varázsolják a kreativitást.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: doboz, kocka, LEGO