Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Buzz Lightyear bolygóközi küldetése (10962)

Ár:
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10962
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 24.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Repítsd az űrbe a gyerekek képzeletét a LEGO® DUPLO® Disney és Pixar Buzz Lightyear bolygóközi küldetése (10962) szettel – egy funkciókkal teli, fejlődést segítő játékkészlettel, ami a 2 éves vagy nagyobb óvodásoknak készült.

Végtelen játék az ikonikus űrjárőrrel

A Lightyear című Disney és Pixar film, valamint az ikonikus űrjárőr rajongói örömmel fognak segíteni Buzznak és 3 barátjának – Soxnak, a robotmacskának, Ivannak, a számítógépnek és Ericnek, a háromszögű droidnak – megkeresni az űrhajó hiányzó üzemanyagcelláját. A barlangot a nyitható ajtajának, a dzsungelt a kúszónövénynek, a radarállomást pedig a forgatható parabolaantennájának segítségével kutathatják át, utána pedig végtelen kalandok felé repülhetnek Buzz űrhajójával. Ez a sokoldalú építőjáték fejleszti az óvodások kreativitását és képzelőerejét, emellett a csapatmunkáról és az űr csodáiról is tanulhatnak.

Játékos tanulás

A szülők értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen játék, az önkifejezés és a vidám felfedezés lehetőségét.

Téma LEGO® DUPLO® Disney
Elemszám 37
Minifigurák száma 1
Ajánlott korosztály 2 - 4

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: cica, kocka, lego, pálmafa, űrhajó