Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Sárgarépa-ültetés (10981)

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10981
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 19.
Menny.:db

Részletei és tartalma

A gyerekekre rengeteg móka vár, miközben megismerik az egészséges táplálkozást és a növénytermesztést a tanulást segítő LEGO® DUPLO® Első készletek Sárgarépa-ültetés (10981) játékkal.

Ez a színes készlet finoman megismerteti a 18 hónapos vagy nagyobb gyerekekkel az önfenntartó életmódot, miközben gondoskodnak a répáról, és egymásra pakolják a kockákat, hogy megnőjön. Add az óvodások kezébe az irányítást, hogy eldönthessék, napsütés vagy esőfelhő szükséges a növénynek a növekedéshez. Ha a növénynek kell egy kis segítség a fejlődéshez, locsoljátok meg a locsolókannával! A répa meglepett arcából ítélve nagyon hideg lehetett az a víz!

Szórakoztató, tanulást segítő játékok

Minden LEGO DUPLO játékot úgy terveztek, hogy mókás történetekkel, élénk színekkel, izgalmas szereplőkkel és sok-sok részlettel inspirálják kis tanulódat a fantáziadús játékra, miközben a készségei is fejlődnek.

Téma LEGO® DUPLO® Town
Elemszám 11
Ajánlott korosztály 1 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: eső, kanna, kocka, lego, nap