Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Mickey & Minnie születésnapi vonata (10941)

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10941
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Ünnepeljétek meg egy kisgyermek születésnapját stílusosan a klassz LEGO® DUPLO® Disney Mickey & Minnie születésnapi vonata (10941) készlettel!

A fejlesztő tevékenységekkel és népszerű Disney szereplőkkel teli, prémium építőjáték-készlet tökéletesen bevezeti az óvodásokat a számok világába, a kreatív építésbe és a Disney varázslatba!

Játékos tanulás fiataloknak

A kisgyermekek csatlakozhatnak Disney Mickey egér, Minnie egér és Plútó csapatához, miközben vezetik a születésnapi vonatot, és megállnak, hogy a fedélzeten való tevékenységekkel játsszanak és tanuljanak. Ez a színpompás építőkészlet fejleszti a finommotoros készségeket, miközben a gyermekek megépítik a vonatot és egymásra pakolják a számos kockákat; kreativitásra inspirál a vagon díszítése során; és az imádnivaló Disney szereplőkkel való szerepjátékkal a társas készségeket is fejleszti.

Fejlesszétek a készségeket jól ismert Disney szereplőkkel!

Minden LEGO DUPLO Disney építőkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciókkal és az ikonikus szereplőkkel a szülők és kisgyermekeik végtelen játékban osztozhassanak, valamint közösen átéljék a fejlődési mérföldköveket.

Téma LEGO® DUPLO® Disney™
Elemszám 22
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 2 - 4

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: duplo, kocka, lego, mickey, minnie, szülinap, vonat