Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

RÓLUNK ÉS IMPRESSZUM

Mit érdemes tudnod rólunk?

A KockaVarázs webáruházat 2017 nyarán alapítottuk a Hemiti Kft. létrehozásával. Azzal a céllal tekintettünk a jövőbe, hogy egy olyan webáruházat hozzunk létre a LEGO® rajongóknak, gyerekeknek és szüleiknek, ahol minden termék egy helyen megtalálható, számos játékos részlettel és rengeteg aktuális hírrel fűszerezve.

Családi vállalkozásként működtetjük a KockaVarázs mindennapjait, hiszen a LEGO® termékek iránti megbecsülés és szeretet mindkettőnkben a kezdetektől fogva megvan és folyamatosan növekszik. A KockaVarázs LEGO® világának létrehozása egy régi álom megvalósulását jelenti nekünk.

 

Amikor a KockaVarázs webáruházat választod, érdemes még tudnod
a LEGO® iránti elhivatottságunkról

Számunkra a LEGO® nem csupán „egy” játék, hanem „a” játék. Ötvözi mindazt, amire szerintünk a gyerekeknek szükségük van: játékos szórakozás és egyben tudatos fegyelem, szabálykövető koncentráció és egyben szárnyaló kreativitás. Célkitűzésünk, hogy mindenki megtalálja webáruházunkban a számára legérdekesebb LEGO® készleteket, a legfrissebb LEGO® híreket és a legpontosabb és részletesebb információkat minden LEGO® játékról. Így minden alkalommal a legmegfelelőbb újdonságot választod a gyűjteménybe.

Ahogy a LEGO® dán neve is a „Leg godt!”, azaz „Játssz jól!” mondatból alakult, nekünk is éppen ez a célunk webáruházunkkal. Játsszuk jól ezt a játékot, hogy mindenki jól játszhasson a KockaVarázs webáruháznak köszönhetően!

 

Amikor a KockaVarázs webáruházat választod, érdemes még tudnod
a minőség iránti elkötelezettségünkről

A LEGO® színvonalas és precíz termékei mellett elsősorban szem előtt tartjuk minőségi szolgáltatásainkat. Az otthonod kényelmében és nyugalmában (kisgyermekes szülőknél esetleg káoszában) választhatod ki webáruházunkban a játékokat úgy, hogy nem kell sorban állnod és parkolóhelyet sem kell keresgélned zsúfolt bevásárlóközpontokban. Helyette a vásárolt játékaidat a lehető leghamarabb kiszállítjuk Neked egy megbízható futárszolgálattal, a legbiztonságosabban becsomagolva, hogy még egy sarka se sérüljön az új LEGO® játék dobozának. Tudjuk, hogy a LEGO® értékéhez az utolsó négyzetmilliméter is hozzátesz, és ennek megfelelően figyelünk az általad vásárolt játékokra. Nincs annál fontosabb, minthogy vásárlóink csillogó szemmel nyissák ki és fedezzék fel az otthonukba érkező LEGO® újdonságokat!

Reméljük, hogy KockaVarázs webáruházunkban megtalálsz mindent, amire csak kíváncsi vagy a LEGO® játékokkal és szettekkel kapcsolatban!

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel vagy javaslatod van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Miklós és Tímea

 

Impresszum

Cégnév: HEMITI Kereskedelmi Kft.
Székhely: 1181 Budapest, Mátyás király u. 37.
Adószám: 25980679-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-299827, bejegyezte a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 2017.06.16. dátummal
Elérhetőség (e-mail): info@kockavarazs.hu
Ügyvezető igazgató: Hegyessy Miklós
Bankszámla: OTP Bank Nyrt. 11718000-22386636

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu