Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Varázslatos játszótér (10991)

Ár:
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10991
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Vidd be a házba a kültéri szórakozást a vidám és sokoldalú LEGO® DUPLO® Városi Kalandok Varázslatos játszótér (10991) szettel.

A 2+ éves kisgyermekek egy fergeteges játszóteret építhetnek, majd jókedvűen tanulhatnak, játszhatnak és szerezhetnek új barátokat. Játék kicsiknek, amely vidámságot csempész a játékidőbe.

Kreatív születésnapi ajándék

A fejlesztő játszóteres játék modern eszközökkel van felszerelve. A kicsik tanulják a betűket és a számokat, miközben felmásznak a bálna alakú mászókára. Sokféle szereplővel barátkozhatnak össze, köztük egy deszkással és egy cuki vakvezető kutyával. Miközben a figurákkal játszanak, a kicsik elsajátíthatnak olyan készségeket, amelyeket az életben is hasznosíthatnak.

Játszva tanulni

A LEGO Városi kalandok építőszett segít az ovisoknak, hogy felfedezzék az őket körülvevő világot és eljátszhassák a modern életet. Mint minden LEGO DUPLO játék, ez is számos tanulási lehetőséget rejt magában. Az élénk színű, könnyen megfogható kockák és a vidám mozgó elemek fejlesztik a kicsik érzékelését és a finommotoros-készségüket.

Téma LEGO® DUPLO® Town
Elemszám 75
Minifigurák száma 4
Ajánlott korosztály 2 - 4

Hasonló LEGO® játékok