Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Biokert (10984)

Ár:
18.490 Ft (14.559 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10984
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 19.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Segíts a kis tanulódnak elmerülni a természetben a LEGO® DUPLO® Első készletek Biokert (10984) játékkal!

A készlet telis-tele van funkciókkal, amik segítenek a szülőknek beszélgetést kezdeményezni arról, mi minden nő a kertekben, így megismertethetik gyerekeikkel az ökoszisztéma fogalmát. Az apró ujjak sok mindent felfedezhetnek a kockákkal, többek között paradicsomot, répát és dinnyét, fákat, virágokat, a vadvilágot és az időjárást is. Ha a játék véget ért, mindent bepakolhattok a LEGO DUPLO kockadobozba.

Játékok, amik tanítják a gyerekeket

A LEGO DUPLO Első készletek korlátlan lehetőségeket nyújtanak a fantáziadús, játékon keresztüli tanuláshoz. Ez a gyakorlatias készlet megtanítja a gyerekeknek, hogyan nőnek a zöldségek és a gyümölcsök, amit a színes elemek egymásra pakolásával tudnak megnézni, eközben pedig finommotoros készségeik is fejlődnek. A növények aranyos arcokkal vannak ellátva, ami önkifejezésre bátorítja a gyerekeket, és megismerkedhetnek a sokszínűséggel, miközben elmerülnek az imádnivaló ételfigurák nyújtotta végtelen, kreatív szórakozásban.

Téma LEGO® DUPLO® Town
Elemszám 43
Ajánlott korosztály 2 - 4

Hasonló LEGO® játékok