Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Technic - Bugatti Bolide (42151)

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Technic                                         
Cikkszám: 42151
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Inspiráld a 9 éves vagy nagyobb gyerekeket egy saját versenyautó megépítésére ezzel a LEGO® Technic Bugatti Bolide (42151) játékkészlettel!

A fiatalok imádni fogják a kihívást jelentő projektet, miközben minden valósághű részletet megépítenek, többek között a működő W16 motort, kormányzást és az ollóajtókat. A sárga-fekete színösszeállításnak köszönhetően az autó bámulatos kinézete mindenki figyelmét magára vonzza. Az autó megépítése és felfedezése után a gyerekek büszkén kiállíthatják a gyűjthető modellt.

Nagyszerű bevezetés a mérnöki tudományokba

A LEGO Technic építőmodell-készletek valósághű mozgásokkal és szerkezetekkel vannak ellátva, amik megközelíthető és realisztikus módon vezetik be a fiatal LEGO építőket a műszaki tudományok világába.

A LEGO Builder appal egy egyszerű és intuitív építési kaland vár rád és gyerekedre egyaránt!

Az alkalmazásban felnagyíthatjátok és megforgathatjátok a modellek 3D-s változatát, készleteket menthettek el és nyomon követhetitek a haladásotokat.

Téma LEGO® Technic
Elemszám 905
Ajánlott korosztály 9 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, kocka, lego