Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Disney Princess™ - Csipkerózsika kastélya (43211)

Ár:
18.490 Ft (14.559 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Disney Princess™                       
Cikkszám: 43211
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Lepd meg a 4 éves vagy nagyobb gyerekeket és fejleszd az építési készségeiket ezzel a LEGO® Disney Csipkerózsika kastélya (43211) építőkészlettel!

A szett egy csúszdával és lépcsővel kiegészített kastélyt, 3 LEGO figurát és 2 kisebb építményt tartalmaz. A LEGO Builder appal még a fiatalabb építőkre is egyszerű és intuitív építési kaland vár. Az alkalmazásban felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el és nyomon követhetik a haladásukat.

Építés, játék, képzelőerő, fejlődés

Ez a 4 éves kortól ajánlott készlet mókás játékélménnyel fejleszti a gyerekek önbizalmát. A hasznos kezdőkockákkal a fiatalokra egy strapabíró alaplap vár, amire építhetnek. Mindegyik kockacsomag egy karaktert tartalmaz, így a gyerekek bármikor belevághatnak a játékba, és később befejezhetik a szett megépítését.

Magával ragadó családi szórakozás

A 4 éves kortól ajánlott szettek a felnőttek számára is nagyszerűek ahhoz, hogy osztozzanak a fiatalokkal a szórakozásban. Ám ha a felnőtteknek is újak a LEGO építőjátékok, akkor sem kell aggódni – a gyerekek átvehetik az irányítást, hiszen a készlethez egy illusztrált útmutató is tartozik, ami azoknak is megkönnyíti az építési folyamatot, akik még csak most tanulnak olvasni.

Téma LEGO® Disney Princess™
Elemszám 187
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 4 - 99

Hasonló LEGO® játékok