Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Egyedi autók szerelőműhelye (60389)

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60389
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 24.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Az autók testreszabása gyerekjáték lesz ezzel a LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye (60389) játékkészlettel, ami egy klassz funkciókkal teli műhelyt és 2 testre szabható játékautót tartalmaz.

A gyerekek számos motor, valamint moduláris elülső és hátsó részek között válogathatnak, így a különböző fényszórókkal, lökhárítókkal és légterelőkkel saját designokat alkothatnak. A szett 2 szerelő és 2 pilóta minifigurát is tartalmaz, mókás kiegészítőkkel együtt.

Az interaktív útmutató felturbózza az építési szórakozást

Ehhez a 6 éves kortól ajánlott játékkészlethez egy könnyen követhető, illusztrált útmutató és a LEGO Builder app tartozik – egy interaktív építési útmutató, aminek intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket.

LEGO City Nagyszerű járművek – Klassz játékok gyerekeknek

A gyerekek csodálatos járművek és gépek környezetében nőnek fel, a LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletekkel pedig közelebbről is felfedezhetik őket olyan valósághű modellekkel és mókás szereplőkkel, amik végtelen, fantáziadús játékra inspirálják a fiatalokat.

Téma LEGO® City
Elemszám 507
Minifigurák száma 4
Ajánlott korosztály 6 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego, szerelés, szerelő