Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Traktor (60287)

Ár:
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60287
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 24.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Indítsd be a gyermekek kreativitását a LEGO® City Traktor (60287) játékkészlettel!

A klassz játék traktor rengeteg valósághű funkciót tartalmaz, köztük nagy hátsó kerekeket, billenthető rakodókanalat és egy megemelhető gémet. A farmer és lánya minifigurákkal, a nyuszi figurával, 2 szénabálával és a zöldségesládával minden készen áll a farmbeli kalandokhoz.

Meglepetés fiúknak és lányoknak 5 éves kortól

A LEGO készlethez tartozó építési útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy töltsd le az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található Instructions PLUS-t. Az interaktív építési útmutató közelítő és forgó eszközeivel a kis építők építőmesterekké válhatnak.

LEGO City nagyszerű járművei

A LEGO City Nagyszerű járművek szettek valósághű járművei, gépei és mókás szereplői fantáziadús szerepjátékra inspirálnak. A gyermekek felfedezhetik kedvenc szárazföldi, légi és vízi járműveiket, építés és játék közben pedig fejleszthetik fizikai készségeiket és önbizalmukat.

Téma LEGO® City Great Vehicles
Elemszám 148
Minifigurák száma 2
Ajánlott korosztály 5 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego, traktor