Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Fagylaltos kocsi (60253)

Ár:
6.590 Ft (5.189 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60253
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

A gyermekek hétköznapi hősökké válhatnak ezzel a szórakoztató LEGO® City Fagylaltos kocsi (60253) készlettel. A gyermekekből a nap hősei válhatnak, miközben fagylaltot és jégkrémet szolgálnak fel LEGO City lakosainak a tikkasztó melegben!

A furgon belsejében van elég hely a fagylaltos hölgynek a munkához és a vezetéshez is, emellett találsz még egy gördeszkás vásárlót és aranyos kutyáját, valamint rengeteg önálló szerepjátékos mókát. A LEGO City Fagylaltos kocsi játékhoz tartozó építési útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy letöltheted online az Instructions PLUS útmutatót, mely az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a kis LEGO építőkből.

A LEGO City Nagyszerű járművek játékkészletekkel a gyermekek közelebbről is felfedezhetik kedvenc szárazföldi, légi és vízi járműveiket és gépeiket. Ezek a valósághű építőjátékok fantáziadús, mégis a valós életet tükröző játékra inspirálnak, szórakoztató és izgalmas formában.

Téma LEGO® City Great Vehicles
Elemszám 200
Minifigurák száma 2
Ajánlott korosztály 5 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: fagylalt, kocka, lego