Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Rendőrségi motoros autós üldözés (60392)

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60392
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Mozgósítsd a gyerekek képzelőerejét ezzel az akciódús játékkészlettel!

A LEGO® City Rendőrségi motoros autós üldözés (60392) szett egy rendőrségi üldözőmotort és egy bűnöző menekülő sportautóját tartalmazza. Csak egészítsd ki a rendőr és a bűnöző minifiguráival, egy bankjeggyel és egy csipetnyi képzelettel, és már kezdődhet is az órákig tartó, bűnüldöző szórakozás!

Az interaktív digitális építési útmutató felturbózza a mókát

Ehhez az 5 éves kortól ajánlott készlethez egy lépésről lépésre vezető, nyomtatott útmutató és a LEGO Builder app tartozik – egy interaktív építési útmutató, amivel még mókásabb lesz az építés, hiszen intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket.

Játékok, amik fantáziadús játékra bátorítanak

A LEGO® City játékkészletek az akció sűrűjébe repítik a gyerekeket, ahol saját történeteket játszhatnak el részletgazdag épületekkel, vagány járművekkel és inspiráló szereplőkkel, amik fantáziadús, végtelen játékra bátorítják őket.

Téma LEGO® City
Elemszám 59
Minifigurák száma 2
Ajánlott korosztály 5 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, bilincs, kocka, lego, motor, pénz, rendőr