Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Sürgősségi tűzoltó helikopter (60248)

Ár:
8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60248
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Ez az akciójátékok rajongóinak készült, lenyűgöző LEGO® City Sürgősségi tűzoltó helikopter (60248) készlet tartalmaz egy kioldózsinóros, repülő helikoptert, egy sürgősségi ATV-t és egy tűz jelenetet.

A gyermekek átadhatják magukat a szerepjátéknak a 3 minifigurával, köztük egy vagány hegesztő maszkos munkással, egy tűzoltó helikopterpilótával és a LEGO City TV-s hős Freya McCloud tűzoltó parancsnokkal. Ha ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékot keresel olyan gyermekek számára, akik imádják az akciójátékokat, akkor meg is találtad. A könnyen érthető építőkészlettel még a kezdő LEGO építők is azonnal átadhatják magukat az önálló építési és játékélménynek, a szerepjátéknak és az új, 2020 januárjában megjelenő, kioldózsinóros rendőrségi helikopterrel való repülésnek!

A LEGO City tűzoltósági játékkészletekben található, funkciókkal teli épületek, valósághű járművek és szórakoztató szereplők széles választékával a gyermekek egy olyan világba csöppennek, ahol igazán kivirágozhat kreativitásuk és képzelőerejük.

Téma LEGO® City Fire
Elemszám 93
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 5 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego, tűzoltó