Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Szelektív kukásautó (60386)

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60386
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Ez az 5 éves kortól ajánlott LEGO® City Szelektív kukásautó (60386) szett rengeteg valósághű részletet tartalmaz, többek között egy újrahasznosító központot 3 konténerrel.

Az autó billenőplatformjával kiürítheted a konténereket, a felemelhető platóval pedig az autóból is kiöntheted a szemetet. Csak egészítsd ki a 3 minifigurával és a macskafigurával, és kezdődhet is a móka!

Nyomtatott és digitális építési útmutató

A szetthez egy könnyen követhető, illusztrált útmutató és a LEGO Builder app tartozik – egy digitális építési útmutató, aminek intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a megépült modellt.

LEGO City Nagyszerű járművek építőkészlet

A gyerekek csodálatos járművek és gépek környezetében nőnek fel, a LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletekkel pedig közelebbről is felfedezhetik őket olyan valósághű modellekkel és mókás szereplőkkel, amik végtelen, fantáziadús játékra inspirálják a fiatalokat.

Téma LEGO® City
Elemszám 261
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 5 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, kuka, lego, szemét, szemetes