Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Kutyamentő központ (41727)

Ár:
24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41727
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 24.
Menny.:db

Részletei és tartalma

A 7 éves vagy nagyobb kutyabarátokra rengeteg szórakozás vár, miközben saját, kutyusos meséket találnak ki ezzel a LEGO® Friends Kutyamentő központ (41727) játékkal.

A készletben minden megvan, amire a gyerekeknek csak szükségük lehet a kutyák gondozásához, akik arra várnak, hogy örökbe fogadják őket. Az állatbarát Autumn tudja, hogy a barátja, Zac is odavan a kutyákért, így őt is magával hozta. A gyerekek örömmel segítenek majd nekik a kutyákat megfürdetni, gondozni és megetetni. A moduláris kialakításnak köszönhetően a gyerekek átrendezhetik a kutyaházakat és a recepció épületét, így egyedi mentőközpontot alkothatnak.

Turbózd fel a mókát!

A gyerekekre egy egyszerű és intuitív építési kaland vár a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a fiatalok felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

Üdvözlünk Heartlake City új generációjában!

A LEGO Friends univerzumban a gyerekek barátokat szerezhetnek, izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, és életszerű kalandokat játszhatnak el.

Téma LEGO® Friends
Elemszám 617
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 7 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: csúszda, fürdetés, játék, kocka, kutya, lego, virágok