Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Lovas parádé utánfutó (41722)

Ár:
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41722
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Emeld új szintre a gyerekek kreatív játékát a LEGO® Friends Lovas parádé utánfutó (41722) ajándékkal!

Új játékot vagy születésnapi ajándékot keresel egy gyereknek, aki imádja az állatos játékokat vagy a vagány járműveket? Akkor ez a játék tökéletes választás – a 8 éves vagy nagyobb fiatalok örömmel fogják megépíteni, majd játszani ezzel a tartalmas lószállító utánfutós és SUV járműves szettel.

Játékok a képzelőerő táplálásához

A barátok úton vannak a lovas parádékra. Klassz utánfutójukban minden megvan, amire szükségük lehet az út során. Találsz benne egy fülkét a 2 lónak, valamint egy helyiséget a lovagló felszereléseknek, köztük a gyeplőnek és a sisakoknak.

Még egy alvóhelyiség is vár rád, ahol Emma és LEGO barátai bekuckózhatnak éjszakára.

A vezethető SUV okos-vontatóautóban a 3 karakternek, valamint Savannah vakvezető kutyájának kialakított üléseket találsz.

A szórakoztató építés garantált

Az átlátható, illusztrált útmutató mellett a Lószállító utánfutó szetthez egy digitális építési útmutató is tartozik. Ez az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban érhető el, amivel a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és 3D-ben jeleníthetik meg az elkészült modellt.

Téma LEGO® Friends
Elemszám 989
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 8 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: akadály, kocka, kutya, lego,