Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Faültető jármű (41707)

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41707
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 18.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Tápláld a gyerekek természet iránti érdeklődését a LEGO® Friends Faültető jármű (41707) játékkal!

A 6 éves vagy nagyobb fiúk és lányok építésen és játékon keresztül tanulhatnak a növénytermesztésről ezzel az értékes készlettel, ami 2 minifigurát, egy faiskolát, vezethető pickup teherautót, rengeteg aranyos kertészeti kiegészítőt és számos vadvilági figurát tartalmaz, akik munka közben szórakoztatják a LEGO Friends szereplőket.

Kreatív, földművelő játék

Ez a születésnapi ajándék telis-tele van olyan részletekkel, amik fantáziadús játékra inspirálnak. Azok a gyerekek, akik imádják a járműveket, odalesznek a pickup teherautóért, amit a szereplők elektromossá alakítottak át. A jármű tartalmaz egy csuklós kart ahhoz, hogy a fákat fel- és leemelje a pickupról. Mindkét minifigura befér a fülkébe – a gyerekek levehetik a tetőt, majd beültethetik őket.

Táplálja a gyerekek szenvedélyeit

Vezesd be a fiatalokat Heartlake City világába! Nem számít, hogy a tudomány, a sport, a művészet vagy a környezet érdekli őket, egész biztosan vár rájuk egy készlet, ami beindítja a képzelőerejüket, valamint egy szereplő, aki pont olyan, mint ők.

Téma LEGO® Friends
Elemszám 336
Minifigurák száma 2
Ajánlott korosztály 6 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, faültetés, jármű, kocka, lego, növények