Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Heartlake belvárosi büfé (41728)

Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41728
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 19.
Menny.:db

Részletei és tartalma

A 6 éves vagy nagyobb gyerekekre rengeteg éttermi történet vár ezzel a LEGO® Friends Heartlake belvárosi büfé (41728) építőjáték-készlettel.

Sok-sok kiegészítő inspirálja a fiatalokat kreatív játékra, így eljátszhatják, hogy szendvicseket készítenek, vagy vásárlókként is ellátogathatnak a büfébe. A szett egy autós kiadóablakot, szabadtéri üléseket, egy játékgépet és egy mozgatható zenegépet is tartalmaz. A gyerekek kivehetik a hűtőből a saláta hozzávalóit, és saját szendvicseket készíthetnek. A további kiegészítők között 2 üdítő, pénz, 3 szelet szendvicskenyér, szalvétatartó, szemetes és egy gördeszka is vár rájuk. Még egy huncut macskát is találnak, aki imád a büfébe látogatni!

Turbózd fel az építési élményt!

Készülj fel egy egyszerű és intuitív építési kalandra a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a gyerekek felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el és nyomon követhetik a haladásukat.

Üdvözlünk Heartlake City új generációjában!

A LEGO Friends univerzumában a gyerekek barátokat szerezhetnek és izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, ahol kreatív játék és életszerű kalandok várnak rájuk.

Téma LEGO® Friends
Elemszám 346
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 6 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: cica, gördeszka, kocka, lego, szendvics