Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Icons - Karácsonyi főutca (10308)

Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Ideas                                             
Cikkszám: 10308
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 24.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Csupa ünnepi öröm a LEGO® Karácsonyi főutca (10308) készlet, a népszerű LEGO Téli falu gyűjtemény legújabb darabja.

Építsd meg a tündéri karácsonyi falu jelenetet játékbolttal, zenebolttal és vásárlókkal, plusz a két bolttulajdonossal és kényelmes otthonukkal. Majd építsd meg a villamost, ami készen áll, hogy hazavigye a vásárlókat a kellemes kiruccanás után.

Havas utakon…

Hogyan is lehetne jobban utazni, mint az ünnepi villamoson? Építsd meg élvezettel a jármű összes részletét, beleértve a 4 minifigura ülését. A modellt motorral is kiegészítheted a LEGO Powered Up használatával, illetve sínekkel, és lámpákkal is (ezek mind külön kaphatók).

Add tovább a karácsony varázsát

Fedezd fel a játékbolt és zenebolt minden részletét. Mindkettőben ajándékokra lelsz, plusz mindkettő felett részletgazdag otthon található, ahol a bolt tulajdonosa pihenőre térhet egy hosszú nap után. És ez nem minden: villamosmegálló, plusz a Télapónak levelet postára adó kisgyerek is jár a készlethez. Ezenkívül 4 építőfüzet is tartozék, így a család együtt élvezhesse az építést.

Téma LEGO® Icons
Elemszám 1514
Minifigurák száma 6
Ajánlott korosztály 18 - 99

Hasonló LEGO® játékok