Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Creator - Kalózhajó (31109)

Ár:
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Creator                                         
Cikkszám: 31109
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 24.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

A messzi tengerek már várnak rád!

A kalózrajongókra hetvenkedő kalandok várnak a LEGO® Creator 3 az 1-ben Kalózhajó (31109) játékkal. Ez a klassz, részletesen kidolgozott készlet tartalmaz egy kalózhajót, amely mozgatható vitorlákkal, ágyúkkal, valamint nyitható tetejű és oldalú fülkével van ellátva. Emellett vár rád 3 minifigura és megépíthető figurák is, köztük egy cápa és egy papagáj, valamint rengeteg, kockából épült részlet és szuper kiegészítők, amelyekkel fejest ugorhatsz a játékba.

Az alkotás és a fantázia szabadsága

Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlettel a gyermekekre legalább 3 különböző építési és játéklehetőség vár. A gyermekek megépíthetik a Kalózhajót, amelyet átalakíthatnak Kalóz fogadóvá vagy egy ijesztő Koponya-szigetté. Vagy szabadjára engedhetik a kreativitásukat, és valami újat is építhetnek.

Végtelen játéklehetőségek várnak rád

A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan különféle modelleket kínálnak a gyermekek számára, amelyek valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket nyújtanak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra ösztönzik. A klassz játékkészletek emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok gyermekek számára.

Téma LEGO® Creator
Elemszám 1264
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 9 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: hajó, kalóz, kocka, lego