Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Classic - Kreatív fantáziavilág (11033)

Ár:
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Classic                                          
Cikkszám: 11033
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Az 1800 elemet és 3 varázslatos birodalmat tartalmazó LEGO® Classic Kreatív fantáziavilág (11033) telis-tele van mesés, középkori mókával, elbűvölő karakterekkel és mitikus lényekkel.

Kockaözön a nagy képzelőerővel megáldott gyerekeknek

Az 5 éves vagy nagyobb gyerekek 3 elbűvölő birodalmat építhetnek a szivárvány színeiben pompázó 1800 kockával, amik között arany, ezüst és áttetsző elemek is várnak rájuk. Az egyik kockacsomaggal a gyerekek lovagot, egy lovagló lovagot és egy sárkányt építhetnek, aki egy aranykupacon ül. Egy másik csomaggal megépíthető felhőkastélyt, varázslót, varázsgombát és szárnyas egyszarvút alkothatnak. A többi csomag kockáiból pedig mosolygós tengeri kígyót, sellőt, valamint egy ágyúkkal, csontvázzal, kobolddal és békával kiegészített kalózhajót építhetnek. Bármerre is sodorja őket a képzeletük, a nyomtatott és a digitális útmutatókkal (elérhető a LEGO Builder appban) gyorsan belevághatnak a mókába.

Remek móka az egész családnak

A LEGO Classic játékok telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval, emellett abban is segítenek, hogy a szülők és gyerekek osztozzanak az építési mókában és a fejlődési mérföldkövekben.

Téma LEGO® Classic
Elemszám 1800
Ajánlott korosztály 5 - 99
Termék címkék: kocka, lego