Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Andrea színiiskolája (41714)

Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41714
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Ismersz olyan 8 éves vagy nagyobb gyereket, aki él-hal a színjátszásórákért? Akkor dobd fel a napját az Andrea színiiskolája (41714) készlettel!

A gyerekek sztárokká válhatnak a színpadon ezzel a gyönyörű színházépülettel, a színművészetért rajongó fiatalok örömmel fogják felfedezni a modell sok-sok részletét.

Játékok a képzelőerő táplálásához

A viktoriánus homlokzatot kinyitva egy színház tárul eléd, amit egy zenekar és páholyülések egészítenek ki. A textilfüggöny mögött 2 háttér rejlik – egy középkori vár és egy éjszakai városkép. Forgasd el a színházat, hogy megtaláld a lámpatartó rudat és az öltözőt, ahol a karakterek beöltözhetnek, akárcsak egy valódi színházban! Emellett a kellékek segítségével a gyerekek saját, drámai jeleneteket alkothatnak. LEGO® Friends Andrea, Ollie és Freya Prof. Adrian irányításával eljátszhatják a szerepeiket.

Egészítsd ki az építést egy új dimenzióval

Ehhez a színiiskolás készlethez a digitális kornak megfelelő útmutató tartozik. Az interaktív útmutatóval a gyerekek építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és 3D-ben megjeleníthetik a modellt.

Téma LEGO® Friends
Elemszám 1154
Minifigurák száma 4
Ajánlott korosztály 8 - 99

Hasonló LEGO® játékok