Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Creator - Otthonos ház (31139)

Ár:
24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Creator                                         
Cikkszám: 31139
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Menny.:db

Részletei és tartalma

A 8 éves vagy nagyobb gyerekek szórakoztató történeteket játszhatnak el ezzel a lenyűgöző LEGO® Creator 3 az 1-ben Otthonos ház (31139) szettel.

A készlet egy családi házat tartalmaz 4 helyiséggel: konyhával, nappalival, hálószobával és gyerekszobával, emellett pedig egy kerti teraszt is találsz. A ház középen kinyitható, így a gyerekekre még több játéklehetőség vár.

Mókás játékok, amik elbűvölik a kis építőket

Ezzel a fantasztikus játékkészlettel a gyerekek 3 különböző LEGO ház közül választhatnak. Építhetnek egy 2 emeletes családi házat kerti terasszal. Egy 3 emeletes csatornaházzá építhetnek át padlásbeli irodával, művészeti galériával és kávézóval, vagy egy tóparti házat is alkothatnak a vízen, hajóval kiegészítve. Mindegyik modellel 2 beállításban játszhatnak, és 3 minifigurát is találnak (2 felnőttet és 1 gyereket), akiknek cserélhető ruhájuk és frizurájuk van, így különféle karaktereket alkothatnak.

LEGO Builder app

Töltsd le a LEGO Builder appot, és lépj be az építési szórakozás új világába, ahol a gyerekek felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

Téma LEGO® Creator
Elemszám 808
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 8 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego