Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Technic - Mack® LR Electric kukásautó (42167)

Ár:
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Technic                                         
Cikkszám: 42167
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 24.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Inspiráld a gyermekeket, akik szeretik a járműveket, hogy fordítsanak figyelmet a zöld energiára és arra, hogy tiszta legyen a város, amiben a LEGO® Technic Mack® LR Electric kukásautó (42166) játék lesz a 8 éves vagy annál nagyobb fiúk és lányok segítségére.

Ezt az újrahasznosító teherautót a csúcstechnológiás Mack elektromos kukásautó ihlette, és a mozgása, megjelenése is valósághű. A modell megépítése után a gyerekek élvezhetik a kreatív játékot, miközben felfedezik, mit tud a teherautó. Az ajtók kinyithatók, és a gyerekek a fülke tetején lévő sebváltóelemmel a megfelelő pozícióba kormányozhatják a teherautót. Pont, mint az eredeti járműnek, a modellnek is oldalsó rakodója van, amellyel meg lehet fogni, fel lehet emelni és meg lehet dönteni a kukákat. A gyerekek eljátszhatják, hogy elszállítják a szemetet, és kiürítik azt. A készlet szemeteskukákat és szemételemeket is tartalmaz, hogy támogassa a fantáziadús játékot. A LEGO Technic építőkészletek valósághű funkciókkal ismertetik meg a fiatal LEGO építőkkel a mérnöki munkát.

Adj a gyermekek kezébe egy izgalmas építési kalandot a LEGO Builder alkalmazással! Itt ráközelíthetnek a modellre, és 3D-ben el is forgathatják azt, miközben követhetik az építés menetét.

Téma LEGO® Technic
Elemszám 503
Ajánlott korosztály 8 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, kuka, kukásautó, lego, szemét