Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Technic - Monster Jam Megalodon (42134)

Ár:
7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Technic                                         
Cikkszám: 42134
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Fedezd fel a Monster Jam™ rajongók kedvencének hiteles másolatát ezzel a 7 éves kortól ajánlott LEGO® Technic Megalodon™ (42134) visszahúzós teherautó építőkészlettel!

A valósághű grafikákkal ellátott és hiteles színekben pompázó teherautó telis-tele van részletekkel, amiket a gyerekek felfedezhetnek. A visszahúzó funkcióval a gyerekekre izgalmas játék vár, miközben versenyeznek és vagány trükköket mutatnak be teherautójukkal. A monster truck haladásával az uszonyok mozognak, míg a valósághű cápafogak és a hatalmas kerekek még valóságosabbá varázsolják az órákig tartó szórakozást.

Akciódús, 2 az 1-ben játék

Ha eljött egy újabb kihívás ideje, ez a 2 az 1-ben teherautó egy lusca Low Racer járművé alakítható át. A mitikus tengeri szörny ihlette gyenge versenyző autó egy cápából és egy tintahalból áll össze, ami egy rémisztő járművet alkot. A visszahúzó funkcióval pedig garantált a szélsebes játék.

A jövő mérnökeinek inspirálása

A LEGO Technic építőmodellek nagyszerűen bevezetik a fiatal LEGO rajongókat a gépészet és a mechanika világába, hiszen olyan járműveket tartalmaznak, amik úgy néznek ki és úgy is működnek, mint a valódiak.

Téma LEGO® Technic
Elemszám 260
Ajánlott korosztály 7 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, kocka, lego