Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Star Wars™ - TIE bombázó™ (75347)

Ár:
26.990 Ft
22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
LEGO®
LEGO® Star Wars™                                 
Cikkszám: 75347
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 03.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Ezzel a LEGO® kockákból épült TIE bombázó (75347) vadászgépes játékkal a Star Wars: A Birodalom visszavág című film rajongói Birodalmi küldetéseket játszhatnak el, hogy legyőzzék a Lázadó Szövetséget.

A szett egy nyitható pilótafülkét, egy torpedóledobó funkciót és 2 korongvetőt tartalmaz. Szuper ajándékötlet a 9 éves vagy nagyobb Star Wars™ rajongóknak. Ez az akciódús építőjáték-készlet a harci eszközökkel felszerelt Darth Vader, Sloane admirális és egy TIE bombázó pilóta LEGO minifiguráit is tartalmazza, valamint egy Gonk droid LEGO figurát és egy kocsit, amivel elszállíthatod a torpedókat a TIE bombázóhoz.

Digitális útmutató

Töltsd le a LEGO Builder appot, hogy még mókásabb és még lebilincselőbb élményben legyen részed! Az app egy digitális, lépésről lépésre vezető útmutatót, intuitív nagyító és forgató eszközöket tartalmaz, amik segítségével a gyerekek építés közben megjeleníthetik az elkészült építőmodell képét.

Lenyűgöző építőjátékok

A LEGO Csoport már 1999 óta alkot csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból, így a rajongók minden korosztályára elképesztő kínálat vár.

Téma LEGO® Star Wars™
Elemszám 625
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 9 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego