Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Icons - Szárazvirág dekoráció (10314)

Ár:
21.990 Ft (17.315 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Ideas                                             
Cikkszám: 10314
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 19.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Teremts otthoni dekorációt, ami semmilyen gondozást nem igényel, ezzel a LEGO® Icons Szárazvirág-dekoráció (10314) szettel!

A magával ragadó építési projektet kínáló, felnőtteknek szánt készlet telis-tele van élénk virágokkal, amik az ősz színeiben pompáznak, a fókuszpontban pedig egy gerbera és egy rózsa áll. Ha elkészültél, lenyűgözően fog mutatni kiállítva, vagy akár virágos fali díszként is kiakaszthatod a falra, hogy olyan virágos dekorációt alkoss, amit örökké csodálhatsz.

Virágozzatok ki együtt!

A megépíthető modellnek kettéosztott designja van, amit egyszerre 2 ember is építhet, így tökéletes egy baráttal vagy egy családtaggal való közös elfoglaltsághoz.

Növények a növényekből

A felnőtteknek szánt, forradalmi LEGO Botanikai gyűjteménybe tartozó megépíthető modell számos olyan elemet tartalmaz, amik fenntartható forrásból származó cukornád felhasználásával előállított, növényi alapú műanyagból készültek.

Téma LEGO® Icons
Elemszám 812
Ajánlott korosztály 18 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: dísz, kocka, lego, ősz, virág