Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Harry Potter™ - Adventi naptár 2022 (76404)

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Harry Potter                                
Cikkszám: 76404
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Lepd meg a 7 éves vagy nagyobb Harry Potter™ rajongókat egy varázslatos, karácsonyi visszaszámlálással a filmsorozat alapján készült LEGO® Harry Potter Adventi naptárral (76404)!

A 24 napi ajándékkal a játéklehetőségek napról napra bővülnek.

Megépíthető Harry Potter filmjelenetek

December 1-jével kezdődően minden nap kinyitható egy ajtó – mindegyik ajtó mögött egy Harry Potter témájú meglepetés lapul. A játékok között 7 minifigurát – Harry Pottert, Sirius Black™-et, Hisztis Mirtillt, Voldemort nagyurat, Horatius Lumpsluckot, Nymphadora Tonks™-ot és Neville Longbottom™-ot – és ikonikus tárgyakat találsz a Harry Potter filmekből. Az első 3 játékból az első film egyik jelenete építhető össze, a következő 3 ajándékból a második film egyik jelenete, és így tovább. A karácsony közeledtével a gyerekek egyre több varázslatos, filmes pillanatot alkothatnak meg a játékok kombinálásával, amikkel végtelen, elbűvölő kalandokba vághatnak bele.

Miután az összes ajtót kinyitották, még egy társasjáték is vár rájuk. A számtalan játéklehetőséggel a varázslat egész évben tart!

Téma LEGO® Harry Potter™
Elemszám 334
Minifigurák száma 7
Ajánlott korosztály 7 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego