Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Tengerparti nyaraló (41709)

Ár:
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41709
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 01.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

A LEGO® Friends Tengerparti nyaraló (41709) játékkészlettel a 7 éves vagy nagyobb gyerekek újra átélhetik a vakációt.

Telis-tele van funkciókkal és játékokkal, amikkel a fiatalok eljátszhatják a tengernél töltött nyári napokat. A ház 2 hálószobát, ebből az egyik fürdőszobával és vécével van ellátva, egy teraszt és egy felső emeleti medencét, egy konyhát és egy nappalit is tartalmaz. Kint egy pingpongasztal, móló és egy felfújható banános hajó található, amikkel a gyerekek izgalmas kalandokat játszhatnak el a hullámokon. Ráadásul ezeket a részleteket a fiatalok 4 LEGO Friends szereplővel fedezhetik fel.

Rugalmas szórakozás

Mivel minden elem moduláris, a kreatív gyerekek örömmel fogják átrendezni az épületeket úgy, ahogy csak nekik tetszik! Megépíthetnek 1 teljes házat, egymásra helyezhetik a szobákat, hogy egy magasabb szerkezetet alkossanak, vagy egy tengerparti közösséget is kialakíthatnak 3 különálló épületből. Még a fenti szobákat is átrendezhetik, így végtelen újdonságot csempészhetnek a játékba.

Turbózd fel az építési szórakozást

Töltsd le a LEGO Építési útmutatók alkalmazást, hogy hozzáférj az interaktív útmutatóhoz, amivel a gyerekek építés közben megforgathatják és megjeleníthetik a modelljük képét.

Téma LEGO® Friends
Elemszám 686
Minifigurák száma 4
Ajánlott korosztály 7 - 99

Hasonló LEGO® játékok