Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Disney Princess™ - Hamupipőke ünnepe a kastélyban (43178)

Ár:
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Disney Princess™                       
Cikkszám: 43178
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2023-04-24

Részletei és tartalma

A gyermekek fejleszthetik szerepjáték és kreatív készségeiket egy Disney Hercegnővel és állatkáival ebben a LEGO® Disney Hamupipőke ünnepe a kastélyban (43178) készletben, mely tartalmaz egy tornyokkal ellátott kastélyhomlokzatot és egy megépíthető pavilont lufival, üléssel és süteményes állvánnyal.

Köszöntjük a 4 év fölöttieket! Ez a kisgyermekeknek szánt szórakoztató játék megtanítja az óvodásoknak a LEGO kockákkal való építést. A készlet kezdőkockákat tartalmaz, melyek megkönnyítik az építést, emellett a részletes útmutató segítségével még az újonc építők is önállóan össze tudják rakni a modelleket, ami megnöveli az önbizalmukat. Töltsd le a közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life Instructions PLUS interaktív építési alkalmazást, hogy még több mókában legyen részed! Az imádni való szereplők és kiegészítők mesés játékélményt nyújtanak.

A játékkészlet tartalmaz egy Disney Hercegnő Hamupipőke minifigurát, valamint Lucifer, Bruno és egy egér LEGO Disney állatfiguráit, melyekkel a gyermekek azonnal belevághatnak a játékba. Az aranyos játékindítók, többek között az állatok papírcsákói, arra inspirálják a gyermekek képzeletét, hogy megalkossák saját, mókával és kalanddal teli világukat.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: Hamupipőke, kocka, LEGO