Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Creator - Szafari lombház a vadonban (31116)

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Creator                                         
Cikkszám: 31116
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2023-04-12

Részletei és tartalma

Vágj bele egy izgalmas szafariba az afrikai szavannán ezzel a LEGO® Creator 3 az 1-ben Szafari lombház a vadonban (31116) szettel.

A készletben minden megvan, ami kell: egy lombház, ami erkéllyel, egy létrával, egy vécével és egy mosdókagylóval, valamint 2 minifigurával és 3 kockákból épült állattal rendelkezik – egy zsiráffal, egy flamingóval és egy orrszarvú madárral.

3 az 1-ben játékok a gyermekek szenvedélyeinek táplálásához

A gyermekek izgatottan fognak megépíteni 3 mókás modellt ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben szettel. Megépíthetik a Szafari lombház a vadonban modellt, amit kétfedelű repülőgéppé alakíthatnak oroszlánnal, vagy egy katamaránná krokodillal, de akár valami újat is alkothatnak.

Mókás, inspiráló játékok

A LEGO Creator 3 az 1-ben szettekkel a gyermekek 3 modellel fejleszthetik képzelőerejüket! A játéklehetőségek végtelenek, hiszen minden modell bármikor átalakítható. Válogass a 3 az 1-ben szettek kínálatából, ahol autókat, motorokat és robotokat is találsz.

Hasonló LEGO® játékok