Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Vasútállomás (60335)

Ár:
43.990 Ft (34.638 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60335
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Ez a LEGO® City Vasútállomás (60335) készlet telis-tele van klassz részletekkel, köztük jegypénztárral, kávézóval, irányítóteremmel, vágánnyal és egy sínelemmel, ami más LEGO City vonatos készletekkel is kompatibilis.

A gyerekek emellett egy buszt, egy mobil vécével ellátott, közúti és vasúti kosaras emelőgépet, valamint egy vasúti átjárót is találnak LEGO City Útelemmel kiegészítve, így más City készletekkel is összeilleszthetik a modellt. Csak egészítsd ki a 6 minifigurával, és kezdődhetnek is a kalandok!

Szórakoztató építési- és játékélmény a 7 éves vagy nagyobb gyerekeknek

A Vasútállomás játékkészlet minden modelljéhez egy könnyen követhető építési útmutató tartozik, így a gyerekek saját LEGO játékokat építhetnek, de akár a barátaikhoz vagy családtagjaikhoz csatlakozva is belevághatnak a közös építési élménybe.

A világ felfedezése játékon keresztül

A LEGO® City játékkészletek valósághű járművekkel, részletekben gazdag épületekkel és inspiráló szereplőkkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, mókás játék vár rájuk.

Téma LEGO® My City
Elemszám 907
Minifigurák száma 6
Ajánlott korosztály 7 - 99

Hasonló LEGO® játékok