Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Kórház (60330)

Ár:
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60330
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Ez a LEGO® City Kórház (60330) játékkészlet telis-tele van inspiráló kiegészítőkkel a fantáziadús játékhoz, többek között egy recepcióval, ami a gyerekek játszószobájával van kiegészítve, valamint egy szülészettel, WC-vel és MRI röntgenszobával.

A készletben emellett találsz egy mentőautót és mentőhelikoptert, Útelemeket, így más LEGO szettekkel is összekötheted a készletet, és 12 minifigurát, köztük a LEGO City Kalandok TV sorozat 4 szereplőjével.

Nyomtatott és digitális építési útmutató

Ehhez a LEGO építőkészlethez egy nyomtatott, lépésről lépésre vezető útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik a 7 éves vagy nagyobb gyerekek számára. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás intuitív, digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modellek képét.

A LEGO City kreatív világa

A LEGO® City játékkészletek órákig tartó, fantáziadús szórakozásra bátorító, részletgazdag épületekkel, vagány járművekkel és inspiráló szereplőkkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe.

Téma LEGO® City My City
Elemszám 816
Minifigurák száma 12
Ajánlott korosztály 7 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: helikopter, kocka, kórház, lego, mentőautó, orvos