Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Gaming verseny teherautó (60388)

Ár:
18.490 Ft (14.559 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60388
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Menny.:db

Részletei és tartalma

A LEGO® City Gaming verseny teherautó (60388) telis-tele van funkciókkal a fantáziadús játékhoz.

Nyisd ki az utánfutót, hogy hozzáférj a színpadhoz, ahol 2 számítógépes gaming állomást és egy „animációs” funkcióval ellátott kivetítővásznat is találsz. Emellett egy trófeát és klassz termékeket is tartalmaz LEGO City eSport rajongóinak. Csak egészítsd ki a műsorvezető és a gamer minifigurákkal, és kezdődhet is a verseny!

Interaktív, digitális építési útmutatóval

Ehhez a 7 éves kortól ajánlott játékkészlethez egy könnyen követhető, illusztrált útmutató és a LEGO Builder app tartozik – egy lenyűgöző digitális építési útmutató, aminek nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a megépült modellt.

Szuper játékok gyerekeknek

Mindannyian csodálatos járművek és gépek környezetében növünk fel, a LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletekkel pedig a gyerekek közelebbről is felfedezhetik őket olyan valósághű modellekkel és inspiráló karakterekkel, amik kreatív játékra bátorítják a fiatalokat.

Téma LEGO® City
Elemszám 344
Minifigurák száma 4
Ajánlott korosztály 7 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego