Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Bevásárlóutca (60306)

Ár:
31.990 Ft (25.189 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60306
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 01.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Ez a prémium, több modellt tartalmazó LEGO® City Bevásárlóutca (60306) szett tele van izgalmas részletekkel és funkciókkal.

Találsz egy pékséget, egy bicikliboltot és egy parkot, szabadtéri edzőpályával. A gyermekekre egy teherszállító kerékpár, egy sportkocsi és egy emelőkosaras szervizkocsi is vár, 6 mókás minifigurával együtt. A mellékelt LEGO City Útelemekkel a gyermekek más szettekkel is összeilleszthetik, hogy kibővítsék a városukat – úgy, ahogyan csak szeretnék!

Több modellt tartalmazó szett 6 éves kortól

A LEGO City Bevásárlóutca készlethez egy egyszerű útmutató is tartozik, amivel a fiatalok átélhetik a saját LEGO játékaik megépítésével járó büszkeséget. A gyermekek, a barátok és a családok is részt vehetnek az építésben és a fantáziadús játékban.

Inspiráló LEGO játékok gyermekeknek

A LEGO City szettek végtelen, életszerű szerepjátékra inspirálnak, hiszen részletgazdag épületekkel, valósághű járművekkel és mókás szereplőkkel nyújtanak szórakoztató építési- és játékélményt.

Téma LEGO® City
Elemszám 533
Minifigurák száma 6
Ajánlott korosztály 6 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, kocka, lego, pékség, szerelő, utak, város