Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Technic - Homokfutó (42101)

Ár:
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Technic                                         
Cikkszám: 42101
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2021-10-10

Részletei és tartalma

A gyermekek megduplázhatják a mókát ezzel a szuper LEGO® Technic™ (42101) Homokfutó készlettel. Hagyd, hogy a gyermekek képzelete szabadon szárnyaljon, miközben Homokfutójukkal átszáguldanak a homokdűnéken. És a móka itt még nem ér véget!

A játék Homokfutó ötletesen átalakítható egy karcsú, játék Versenyautóvá, hogy a gyermekeknek még több kalandban legyen részük. Remek színösszeállítás? Megvan! Koponyás matricák? Megvan! Működő kormányzás és felfüggesztés? Természetesen! Ha egy funkciókkal teli akciójátékot keresel gyermekeknek, ebben a klassz készletben mindent megtalálsz hozzá. A megépíthető játékokkal a gyermekek új készségeket fejleszthetnek. A LEGO Technic építőkészletek ideálisak a LEGO rajongóknak, akik új kihívásokat keresnek. Ezek a járművek úgy néznek ki és úgy mennek, akárcsak az igaziak, így a gyermekek örömmel fogják megépíteni őket és játszani alkotásaikkal.

Minden készlethez tartozik egy nyomtatott útmutató, de emellett új módon is megépítheted ezt a játékautót az Instructions PLUS segítségével, mely elérhető az ingyenes LEGO Life alkalmazásban. Ez az interaktív útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, így a segítségével még a fiatalabb gyermekek is megépíthetik ezt a klassz, műszaki játékot.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: homokfutó, kocka, LEGO