Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Technic - Applikációval irányítható Top Gear raliautó (42109)

Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Technic                                         
Cikkszám: 42109
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2022-07-04

Részletei és tartalma

Ismersz olyan autó rajongót, aki úgy szeretne vezetni, mint a Stig a BBC Top Gear TV műsorában? Hagyd, hogy letesztelje tudását ezzel a klassz LEGO® Technic™ (42109) Applikációval irányítható Top Gear raliautóval!

Először a játék raliautó szórakoztató megépítése során felfedezheti az összes elemet, amelyekkel ez a Raliautó modell működik. Ezután az adrenalin a klassz trükkök kipróbálásával együtt növekszik – melyek a LEGO Technic CONTROL+ alkalmazással valósíthatók meg. Vágj bele a kihívásokba az ingyenes LEGO Technic CONTROL+ alkalmazással! A smart hubbal működő alkalmazás lehetővé teszi a szuper precíz mozgást, így végtelen játékkombinációkban lehet részed, melyeket valósághű hanghatások egészítenek ki. Különböző vezérlőképernyők közül választhatsz, melyek segítségével előre és hátra haladhatsz, kormányozhatsz, gyorsíthatsz, lassíthatsz és akadályokon hajthatsz át. Emellett valós idejű visszajelzéseket kapsz, például a sebesség- és billenésmérő segítségével, és próbára teheted képességeidet az alkalmazás kihívások szekció használatával. Az alkalmazásban inspiráló tartalmakat és videókat is felfedezhetsz!

Az egyedülálló LEGO Technic építőjáték készletek világa

A LEGO Technic készletek haladó építőknek való építési kihívást nyújt a gyermekek és felnőttek számára egyaránt, akik örömmel tanulnak új műszaki készségeket.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, kocka, LEGO