Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Super Heroes - Pókember Dr. Octopus laborjában (10783)

Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Super Heroes                              
Cikkszám: 10783
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2023-04-12

Részletei és tartalma

Nem ismersz egy apró hálószövőt, aki odáig van Pókemberért? Aranyozd be a napjukat ezzel a LEGO® Marvel Pókember és csodálatos barátai Pókember Dr Octopus laborjában (10783) építőjátékkal, amelyet a legújabb Marvel Studios Pókember TV sorozat inspirált.

A funkciógazdag játékkészlet tartalmazza Pókember autóját, egy laboratóriumi jelenetet Dr Octopus robotjával, plusz 3 minifigurát. A 4 éves vagy nagyobb gyerekek eljátszhatják saját izgalmas mentőakcióikat, miközben megbirkóznak Doc Ockkal, hogy megmentsék Pókember robotpók barátját.

Egyszerűsített építés

Az akciódús szórakozás közepette ez a LEGO 4+ készlet építeni is segít megtanulni az apró szuperhősöknek. Minden kockacsomag karaktert és modellt is tartalmaz, így a gyerekek bármikor elkezdhetik a szuperhősös játékot. A 4+ készletek emellett a felnőtteknek is jópofa lehetőséget adnak arra, hogy a kicsikkel együtt játsszanak. De ha a felnőttek még szintén nincs tapasztalatuk a LEGO építéssel, a gyerekek is átvehetik az irányítást, ugyanis ezekhez a LEGO Marvel ajándékokhoz egyszerű képes útmutató is tartozik, amelyek akkor is tökéletesen működnek, ha a gyerek még nem tud olvasni.

Termék címkék: kocka, lego, pókember