Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Star Wars™ - Luke Skywalker X-szárnyú vadászgépe™ (75301)

Ár:
32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Star Wars™                                 
Cikkszám: 75301
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2023-12-18

Részletei és tartalma

A gyermekek a saját, fantasztikus történeteikben igazi hősökké válhatnak a klasszikus Star Wars™ trilógiából ismert Luke Skywalker X-szárnyú vadászgépének (75301) klassz, LEGO® kockából épült változatával.

Telis-tele van eredeti részletekkel, amiket a rajongók imádni fognak, többek között egy nyitható, LEGO minifigurának kialakított pilótafülkével, ami mögé R2-D2 is befér, továbbá egy gombnyomással támadó pozícióba kapcsolható szárnyakkal, behúzható futóművel és 2 rugós kilövővel.

Játék és installálás

Ez a klassz, gyermekeknek szánt építőjáték tartalmazza Luke Skywalker, Leia hercegnő és Dodonna tábornok LEGO minifiguráit fegyverekkel együtt, köztük Luke fénykardjával, továbbá egy R2-D2 LEGO droid figurát is találsz.

A legjobb építőjátékok gyermekeknek

A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánk a legjobb ajándékötletekkel kicsiknek és nagyoknak.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego, repülő, repülőgép