Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Star Wars™ - AT-AT™ vs Tauntaun™ Microfighters (75298)

Ár:
7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Star Wars™                                 
Cikkszám: 75298
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2023-03-12

Részletei és tartalma

Inspiráld a gyermekeket arra, hogy eljátsszák a Star Wars: A Birodalom visszavág című film hoth-i csatáját, vagy saját történeteket találjanak ki az AT-AT vs. Tauntaun Microfighters (75298) szettel.

Tartalmaz egy gyorsan megépíthető, beállítható AT-AT lépegetőt és egy Tauntaunt, amelyekre a 2 LEGO® minifigura felülhet.

Mókás szerepjáték

Luke Skywalker és az AT-AT pilóta LEGO minifigurái korongvetőkkel és távcsővel vannak felszerelve, emellett Luke-nál egy fénykardot is találsz, így készen áll a csatára. Ehhez a kreatív szetthez egy egyszerű útmutató is tartozik, így még a kezdő LEGO építők is olyan önbizalommal építhetnek, akárcsak a Jedik. A szett a Millennium Falcon Microfighter (75295) szettel is kombinálható.

Üdvözlünk a LEGO Star Wars™ univerzumban!

A LEGO Csoport már több mint két évtizede alkot ikonikus Star Wars csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket. Ez a szett remek születésnapi vagy ünnepi ajándék gyermekeknek, ami bevezeti őket a móka akciódús galaxisába.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego, starwars