Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Speed Champions - Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY (76898)

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Speed Champions                     
Cikkszám: 76898
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2022-11-28

Részletei és tartalma

Tökéletes ajándék gyermekeknek, akik imádnak játék versenyautókat építeni és játszani velük. A 2 izgalmas elektromos Jaguar autómodellel, egy részletesen kidolgozott startvonallal és 2 Jaguar versenyzőruhás minifigurával minden készen áll az önálló játékhoz és a szórakoztató, akciódús versenyek megrendezéséhez.

Legyen a tiéd a Formula E és I-PACE eTROPHY Jaguar autómodellek másolata! Ez az első alkalom, hogy megépítheted az új, 2020 januárjában megjelenő LEGO® Speed Champions (76898) modellt, mely 2 izgalmas, teljesen elektromos versenyautó alapján készült. A Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 egy fényes, együléses autó, mely az izgalmas ABB FIA Formula E bajnokságon szokott versenyezni, míg a jellegzetes vezérsíkkal ellátott Jaguar I-PACE eTROPHY a hivatalos támogatói sorozatban versenyzik a világ minden táján.

A LEGO Speed Champions versenyautós készletekkel a rajongók bármely korosztálya megépítheti kedvenc autóinak másolatát, majd szabadjára engedhetik képzeletüket és eljátszhatják a versenypálya minden izgalmát. Az új, 2020 januárjában megjelenő játékautó modellek nagyobbak és valósághűbbek, mint valaha!

Termék címkék: Jaguar, kocka, LEGO