Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Ninjago - Lloyd EVO versenyautója (71763)

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Ninjago™                                     
Cikkszám: 71763
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 24.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

A 6 éves vagy nagyobb LEGO® rajongókra órákig tartó, akciódús, izgalmas nindzsakaland vár ezzel az elképesztő Lloyd EVO versenyautója (71763) játékkészlettel.

A járművet a gyerekek 3 fokozatban építhetik meg, a homokfutótól kezdve, a nagy teljesítményű, páncélos nindzsaautóig, ami kilövőkkel, pengés szárnnyal és aranypanelekkel van ellátva.

A jó és rossz összecsapása

Ez az építőkészlet 3 minifigurát tartalmaz: Lloydot egy karddal, Kobrarobotot egy lángszórós quad bike-kal és Python Dynamite-ot egy pisztollyal és egy dinamitrúddal. Ha a gyerekek legyőzik a nindzsaellenségeket, és teljesítik a küldetésüket, egy új, 2022 januárjában megjelenő, gyűjthető zászlót kapnak jutalmul.

A legjobb ajándékok az ifjú nindzsáknak

A NINJAGO játékok képesek elcsalogatni a gyerekeket a képernyők elől, így elmerülhetnek a fantáziabeli akció magával ragadó világában. Ez egy olyan hely, ahol a bátor nindzsahősök mellé szegődve olyan építőkészletek bámulatos gyűjteményével szállhatnak szembe a gonosztevőkkel, amik között várnak rájuk sárkányok, robotok és járművek is.

Téma LEGO® Ninjago
Elemszám 279
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 6 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, kocka, lego