Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Ninjago - Jay Avatár - Játékautomata (71715)

Ár:
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Ninjago™                                     
Cikkszám: 71715
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2020-11-21

Részletei és tartalma

Az Empire Prime izgalmas, új világa felé vezető kapu ezen a klassz játékautomatán keresztül vezet. A NINJAGO® rajongók örömmel fognak történeteket kitalálni ezzel a játékautomatával és a 2 videojáték figurával: Digitális Jay-jel és a játékkészlet exkluzív figurájával, a gitáros Jay avatárral.

Ez a NINJAGO® készlet lehetőséget nyújt a gyermekeknek ahhoz, hogy saját nindzsa avatárt válasszanak, egy olyan karaktert, akivé válni szeretnének a Prime Empire birodalomban, ahol a matricákkal és kiegészítőkkel egy szórakoztató lehetőség vár rájuk, hogy szabadjára engedjék kreativitásukat. A játékautomata hátulja kinyitható, így a gyermekek eltárolhatják benne a nindzsa akciófigurákat és fegyvereket. Klassz nindzsa építmény, amit a NINJAGO rajongók imádni fognak!

A LEGO® nindzsa játékkészletek lehetőséget nyújtanak a gyermekek számára ahhoz, hogy belépjenek egy izgalmas világba, ahol elmerülhetnek az önálló játékban vagy a barátaikkal való szórakozásban, miközben nindzsákból álló csapatuk szembeszáll a gonosz erőkkel. A gyermekek el lesznek ragadtatva ezektől a nindzsa játékoktól, melyek között találnak autókat, repülőgépeket, sárkányokat, megépíthető figurákat és még sok minden mást.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, LEGO