Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Ninjago - Az őrültség birodalmi temploma (71712)

Ár:
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Ninjago™                                     
Cikkszám: 71712
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2020-11-21

Részletei és tartalma

A lenyűgöző LEGO® NINJAGO® Nindzsa templom 6 minifigurát tartalmaz, köztük NINJAGO Digitális Jay-t, Digitális Cole-t és a Prime Empire gonosz uralkodóját, Unagamit. Ezzel a játék templommal és a nindzsa minifigurákkal a kalandvágyó gyermekeknek végtelen szórakozásban lehet részük, miközben eljátsszák a TV sorozat izgalmas, végső összecsapását.

A LEGO® NINJAGO® templom rengeteg kalandot és izgalmat nyújt a fantáziadús gyermekeknek, miközben felküzdik magukat a legtetejére. Ki kell kerülniük a csapdákat, majd fel kell használniuk a Kulcs-Tanákat, hogy elosonjanak a rémisztő Sushimi elől sushi konyhájában, mielőtt feltárják az Unagami trónjához vezető kaput. A LEGO® NINJAGO® építőkészletek a legjobb játékok gyermekeknek, hiszen a segítségükkel beléphetnek a végtelen akció fantáziadús világába, ahol nindzsa hőseikkel megküzdhetnek a gonosz erőkkel.

A NINJAGO® rajongókat mindig magával fogja ragadni az akciófigurákkal teli szerepjáték, melyek között találnak nindzsa templomokat, megépíthető játékokat, autókat, sárkányokat és még sok minden mást.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, LEGO