Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Harry Potter™ - Roxfort: Titkok kamrája (76389)

Ár:
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Harry Potter                                
Cikkszám: 76389
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

A LEGO® Harry Potter™ Roxfort™ Titkok Kamrája (76389) játékkészlet egy lenyűgöző, gyűjthető játék, ami ideális a felfedező játékhoz és a kiállításhoz.

Eredeti filmes részletek

Ez a sokoldalú készlet tartalmazza a Harry Potter filmek jól ismert helyiségeit, elbűvölő részleteit és népszerű szereplőit. A Nagyteremben találsz 2 hosszú asztalt, Dumbledore aranybagoly előadóját és olyan eredeti kiegészítőket, mint például a Teszlek Süveg. Akárcsak a filmekben, a Titkok Kamrájának egy ikonikus, kerek bejárata van, ahol egy nyitható szájú, nagy szobor áll, ami feltárja a folyosót, ahonnan a Baziliskus kígyó be tud menni a helyiségbe. 10 minifigura inspirál a fantáziadús játék- és installálási lehetőségekre: Harry Potter, Ginny Weasly, Tom Denem, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood™, Gilderoy Lockhart, Albus Dumbledore™, Sinistra professzor és Félig Fej Nélküli Nick.

Emellett gyűjthető meglepetések is várnak rád: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Voldemort minifigura és 6 varázslókártya csempe.

Téma LEGO® Harry Potter™
Elemszám 1176
Minifigurák száma 11
Ajánlott korosztály 9 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, lego