Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Stephanie shopping dobozkája (41406)

Ár:
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41406
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2020. október 26.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Küszöböld ki az unalmat a hosszú utakon a LEGO® Friends Stephanie shopping dobozkája (41406) készlettel!

Hagyd, hogy a gyermekek elmerüljenek a szerepjáték világában ezzel a kompakt LEGO szépségszalonnal! Eljátszhatják a vásárlót vagy akár az eladót is, aki a pénztárgépet használja.

A vidámság doboza

Minden hordozható LEGO Friends dobozka játék tartalmaz egy rejtélyes játék kisállatot véletlenszerű színekben. A gyermekek örömmel fogják összegyűjteni őket, és nézni, hogyan gyarapszik gyűjteményük! Emellett imádni fogják a sok izgalmas mókát, amit ez a dobozka nyújt. A megépíthető szépségszalon játékok levehetők, így a gyermekek külön is játszhatnak velük. A dobozka alaplapjára is rögzíthetik őket – így nincs több eltűnt elem útközben! És a 2 szétszedhető oldallal egy barátoddal is megoszthatja a dobozka nyújtotta mókát.

Kóstolj bele valami többe!

Minden dobozka ízelítőt ad a gyermekeknek a LEGO Friends világából. 5 dobozkát lehet összegyűjteni, melyeket egymásra rakhat és összeilleszthet, hogy klassz díszeket alkosson belőlük. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába – egy helyre, ahol elérhetik álmaikat, csodálatos barátaik támogatásával.

Téma LEGO® Friends
Elemszám 44
Minifigurák száma 1
Ajánlott korosztály 6 -99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, kozmetika, lego, szépség