Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Stephanie háza (41398)

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41398
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. január 20.

Korábbi vásárlóink még ehhez a játékhoz választották: Jelöld be, amit szeretnél még a kosárba tenni!

LEGO® Friends - Stephanie hálószobája (41328) LEGO® Friends - Stephanie hálószobája (41328)
5.990 Ft
LEGO® Friends - Stephanie fociedzésen (41330) LEGO® Friends - Stephanie fociedzésen (41330)
4.590 Ft
LEGO® Friends - Stephanie dzsipje (41364) LEGO® Friends - Stephanie dzsipje (41364)
6.590 Ft
Menny.:db

Részletei és tartalma

Engedd, hogy a kis építők belemerüljenek a családi élet szerepjátékába a LEGO® Friends 4+ Stephanie háza készlettel (41398)!

Úgy tehetnek, mintha Stephanie-val lógnának együtt az ő hangulatos hálószobájában, vagy eljátszhatják az anyát vagy apát, akik vigyáznak a lányukra és Dashre, a kutyájára.

Hozzáférhető helyiségek

Az emeleti rész eltávolítható, így a kis ujjak könnyen játszhatnak az összes klassz földszinti részlettel. Ez azt is jelenti, hogy 2 barát megoszthatja egymással a mókát, és egyszerre játszhat két külön szinten. A házban sok aranyos funkciót fedezhetsz fel, amelyek megtöltik élettel a kreatív mókát, de egy miniatűr hintát is találsz itt, ami kibővíti a játékot házon kívülre is.

Ideális óvodai játékkészlet

Ez a LEGO 4+ készlet szórakoztató módon tanítja meg a kreatív óvodás gyermekeknek az építést. A készlet 2 speciális Kezdőkockát tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az első alkalommal építők számára, hogy büszkék legyenek saját játékkészleteik megépítésére. Ez a készlet a LEGO Építési útmutatók-alkalmazás Instructions Plus csomaggal érkezik, amelyben a gyermekek digitálisan tekinthetik meg alkotásukat, ezzel is segítve képzelőerejük fejlesztését és építési magabiztosságuk erősítését.

Téma LEGO® Friends
Elemszám 170
Minifigurák száma 3
Ajánlott korosztály 4 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: bicikli, ház, kocka, lego, stephanie