Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Friends - Mókás polip körhinta (41373)

Ár:
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Friends                                         
Cikkszám: 41373
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2021-01-02

Részletei és tartalma

Vezesd be gyermekedet a kikötő izgalmaiba a LEGO® Friends 41373 Mókás Polip Körhinta készlettel!

A gyermekek nagy örömmel fogják eljátszani a vidámparki játék izgalmait ezzel a LEGO Friends szettel. A készlet tartalmaz egy poliptestet, a csápjai végén 4 aranyos, tengeri lény alakú kocsival. A polip tetejének elforgatásával a kocsik fel-le és körbe-körbe repülnek. A csomagban vár rád egy fantáziadús játékra inspiráló, megépíthető vidámparki jegypénztár, ahol pattogatott kukoricát is vehetsz. Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat menet közben.

Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a kis építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton, így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt. Ez a vidámparki játékkészlet 2 minifigurát és egy madár figurát tartalmaz.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, körhinta, lányos, LEGO