Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Vontató (10918)

Ár:
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10918
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2021. január 29.

Korábbi vásárlóink még ehhez a játékhoz választották: Jelöld be, amit szeretnél még a kosárba tenni!

LEGO® DUPLO® - Első versenyautóm (10860) LEGO® DUPLO® - Első versenyautóm (10860)
2.490 Ft
LEGO® DUPLO® - Első vontató autóm (10883) LEGO® DUPLO® - Első vontató autóm (10883)
3.290 Ft
LEGO® DUPLO® - Első autós alkotásaim (10886) LEGO® DUPLO® - Első autós alkotásaim (10886)
6.590 Ft
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

A kisgyermekek észrevétlenül lépik át a kucsfontosságú fejlődési mérföldkövet, miközben izgalmas küldetésekre vezetik kék autómentőjüket! Ez a jármű nagyszerű első LEGO® játék lehet, mely inspirálja a fiatal elméket.

Gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő játék autómentő Ez a beállítható daruval ellátott, aranyos, tolható vontató autó nagyszerű lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a gyermekek és felnőttek csapatmunkával segítsenek a bajbajutottakon. A legkisebbek a vészhelyzet helyszínére tolhatják a járművet, majd finommotoros készségeik segítségével elhelyezhetik a bóját, utána pedig felemelhetik és leengedhetik a daruhorgot. A fiút és lányt ábrázoló ablakdísszel ellátott, szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan végezhetik el a feladatot csapatmunkával.

Tanulást elősegítő játék kisgyermekek számára. A LEGO® DUPLO® játékkészletekkel az óvodások és szülők értékes fejlődési pillanatokat élhetnek át együtt, hisz úgy tervezték őket, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsák az egész család számára. A LEGO DUPLO készletekkel végtelen játékban lehet részetek, melyek önkifejezésre és tanulásra bátorítják gyermeked.

Téma LEGO® DUPLO My First
Elemszám 7
Ajánlott korosztály 2 - 4

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: duplo, kocka, lego, vontató